Albanija povlači diplomatskog predstavnik u Crnoj Gori zbog Fejsbuka

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija povlači diplomatskog predstavnik u Crnoj Gori zbog Fejsbuka

Kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj opozvao je otpravnika poslova u Crnoj Gori, jer je bivšeg albanskog premijera Saljija Berišu na Fejsbuku nazvao psihopatom.

Hodžaj je odlučio da "neodložno vrati" otpravnika poslova Džafera Ahmetija "posle njegovih komentara na društvenoj mreži koja nisu u skladu sa pravilima diplomatije, niti ponašanjem diplomate", izjavio je agenciji AFP političkih savetnik u kosovskom ministarstvu Bašmir Džemaj.

Ahmeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na Fejsbuku napisao da Beriša "nije normalan" i da je "psihopata", jer je bivši albanski premijer oštro kritikovao svog naslednika Edija Ramu.

On je, takođe, pozvao Albance u Albaniji da "iskoriste sva demokratska sredstva, pa i proteste" protiv vlasti.

Ahmeti je bio otpravnik poslova u Podgorici od aprila.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.