Ako vam je žao što je Miljana napustila Maldive, evo srećne vesti!

Izvor: Kurir, 06.Jul.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vam je žao što je Miljana napustila Maldive, evo srećne vesti!

Najzanimljivija učesnica realityja "Maldivi" je pre nekoliko dana napustila serijal, ali sada je na društvenoj mreži Facebook otkrila da se vraća

Učesnica rijalitija "Maldivi", Miljana Kulić iz Niša, uspela je da u rekordnom roku postane prava senzacija i baš u momentu kada su gledaoci očekivali da vide njen maksimum, ona je napustila luksuzni kompleks pomenutog serijala.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za sve one kojima je Kulićeva bila najzanimljiviji učesnik jedna zanimljiva vest. Miljana se u utorak vaća u šou

"Izvinjavam se svojim Facebook prijateljima, koji me verovatno očekuju danas u ,,Maldivima" što sam odložila put za sutra. Iznenada jutros mi je krenuo kamenčić iz bubrega, imala sam mnogo jake bolove... Nadam se da ću do sutra biti ok...", napisala je ona na svom Facebook nalogu.

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.