Ako radite ove stvari na Fejsbuku svi će znati da ste singl

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako radite ove stvari na Fejsbuku svi će znati da ste singl

Ako je verovati struènjacima žene bez partnera više se eksponiraju na društvenim mrežama.

Socijalni psiholozi sa Èarls Start univerziteta prouèavali su profile 457 ženskih osoba na Fejsbuku i uporeðivali ih sa testovima koje su im prethodno dali da popune.

Rezultati su pokazali da devojke koje nemaju partnera na netu otkrivaju više podataka o sebi i svojoj liènosti u odnosu na žene koje imaju nekoga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svom životu.

Tako njihovi virtuelni prijatelji i pratioci mogu da saznaju mnogo stvari o njima, od toga šta u svakom trenutku rade, gde piju kafu, gde idu u provod, preko toga koje knjige i filmove vole i šta jedu, pa sve do adrese na kojoj žive.

Zanimljivo je da žene bez partnera nisu zadovoljne tom èinjenicom da dosta vremena provode na društvenim mrežama. Radije bi bile u neèijem zagrljaju.

Dakle, dragi muškarci, imajuæi sve ovo na umu, uz malo “detektivskog posla” lako æete ukapirati koja je od devojaka sa vaše frend liste zaista slobodna (bez obzira na to šta joj piše u statusu veze) i kojoj vaše društvo u realnom životu može dobro doæi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovakvo ponašanje na Facebooku odaje da si “singl”

Izvor: 011vodič.com, 02.Avg.2015

Ako je verovati stručnjacima žene bez partnera više se eksponiraju na društvenim mrežama.. Socijalni psiholozi sa Čarls Start univerziteta proučavali su profile 457 ženskih osoba na Fejsbuku i upoređivali ih sa testovima koje su im prethodno dali da popune.. Rezultati su pokazali da devojke...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.