Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sijetl: Pucnjava u školi, ima žrtava

Svetski mediji prenose da je u petak došlo do pucnjave u jednoj srednjoj školi u Sijetlu, te da su dve osobe prebačene u bolnicu.

AP navodi da je na lokalnim televizijama prikazan snimak evakuacije đaka, dok AFP piše da je policija potvrdila smrt jedne osobe, verovatno napadača.

BBC prenosi reči majke jednog od učenika, koji je rekao da je jedan dečak pucao blizu školske menze, dok iz FBI navode da su na putu ka mestu događaja, te da će kasnije izaći sa saopštenjem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << />
Poslednji slučaj korišćenja vatrenog oružja u regionu Sijetla dogodio se u junu ove godine, kada je napadač na Univerzitetu Sijetl Pacifik ubio jednog, a ranio dvoje studenata.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u srednjoj školi blizu Sijetla

Izvor: Blic, 24.Okt.2014

Policija američke savezne države Vašington pozvana je danas u srednju školu Pilčak, u Merisvilu, severno od Sijetla, gde je izgleda došlo do pucnjave, prenosi AP...Zasad nema izveštaja o vinovnicima pucnjave, niti o eventualnim žrtvama...Prema saopštenju lokalnih TV stanica, dve osobe su helikopterom...

Nastavak na Blic...

Pucnjava u školi kod Sijetla, preminuo napadač

Izvor: Blic, 24.Okt.2014

Đak za kojeg se veruje da je pucao danas u srednjoj školi u mestu Marivil severno od Sijetla preminuo je od prostrelnih rana koje je naneo sam sebi, rekli su izvori iz policije...Policija nije zvanično objavila detalje napada u školi, ali se veruje da je oko 10.45 po lokalnom vremenu (19.45 po srednjoevropskom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.