OVAJ DOKUMENT JE DOKAZ DA SU HITLER I EVA BILI ŽIVI I POSLE RATA? Otkrivena podmornica kojom su pobegli iz Nemačke

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ DOKUMENT JE DOKAZ DA SU HITLER I EVA BILI ŽIVI I POSLE RATA? Otkrivena podmornica kojom su pobegli iz Nemačke

Ef-Bi-Aj (FBI) na svom sajtu ima objavljen dokument koji otkriva da je vlada znala da je Adolf Hitler bio živ i zdrav i da je živeo na Andima dugo nakon završetka Drugog svetskog rata, a ovom temom su se bavili i "Anonimusi".

Svetskoj javnosti je bila poznata verzija po kojoj je Hitler 30. aprila 1945. godine izvršio samoubistvo u svom podzemnom bunkeru. Njegovo telo je otkriveno i identifikovano od strane sovjetskih snaga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Prema dokumentima koje je objavio FBI, zaključuje se da je najpoznatiji vođa u istoriji pobegao iz Nemačke i živeo mirno u podnožju Anda u Južnoj Americi.

Foto: AP

Takođe, na internetu se nedavno navodno pojavila i fotografija Hitlera (95) dok pozira sa svojom devojkom u Brazilu 1984. godine.

Nedavno objavljeni dokumenti pokazuju da par nije izvršio samoubistvo, ali da je čak imao i pomoć Alena Dulsa, direktora Kancelarije za strateške usluge.

Foto: fbi.gov

U dokumentima se navodi da je FBI znao za misterioznu podmornicu koja je nacističke vođe odvela do argentinske obale, kao i to da su oni živeli u podnožju Anda sve vreme.

U pismu koje je stiglo u Los Anđeles 1945. godine anonimni doušnik dogovorio je razmenu informacija ako mu se omogući politički azil. Ono što je rekao, zaprepastilo je agente. On je bio jedan od četvorice koji su susreli tajanstvenu podmornicu. Prema njegovoj priči, dve su podmornice pristale uz argentinsku obalu, a Hitler i Eva Braun bili su u drugoj.

Argentinska vlada ne samo da je dočekala bivšeg diktatora, već mu je i pomogla u skrivanju. FBI nikad nije istražio nove tragove.

Foto: Wikipedia/Bundesarchiv

Možda i najčvršći dokaz da je Hitler preživeo pad trećeg Rajha leži u Rusiji. Nakon sovjetske okupacije Nemačke, diktatorovi navodni ostaci brzo su sakriveni i poslati u Rusiju i nikada više nisu viđeni. Sve do 2009. godien, kada je arheologu Nikolasu Belatoniju dozvoljeno da napravi DNK test. Hitlerovi uzorci navodno se uopšte nisu slagali s postojećim, kao ni oni Eve Braun.

Pogledajte dokumente OVDE.

Da li mislite da je Hitler zaista pobegao u Argentinu i da nije izvršio samoubistvo? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: anonhq.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.