Fox Mulder neće biti isti u novim epizodama

Izvor: Domino Magazin, 21.Apr.2015, 05:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fox Mulder neće biti isti u novim epizodama

Kaže David Duchovny

David Duchovny kaže da će se u novim epizodama serije "Dosije X" (The X Files) agent FBI Fox Mulderu poprilično promeniti.

Pored činjenice da Duchovny ne izgleda kao pre više od 20 godina, karakter Muldera biće drugačiji nego u starim epizodama, objašnjava poznati glumac.

"Srećan sam što se vraćam i biće zanimljivo da vidimo šta se sprema. Biće interesantno videti kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << će naši likovi misliti i kakvu će priču ispričati. Zaista ne znam više ništa i drago mi je što ću ponovo raditi sa Gillian i kreatorom serije Chrisom Carterom. Bitno je reći da Mulder neće biti isti čovek, ali neće biti ni potpuno drugačiji. Recimo, sigurno neće imati francuski naglasak", rekao je Duchovny.

Datum prikazivanja još nije poznat.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.