FBI ponovo pokreće istragu protiv Klintonove?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2016, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FBI ponovo pokreće istragu protiv Klintonove?

FBI je saopštio američkom Kongresu da ispituje mogućnost ponovne istrage nakon što su objavljeni novi mejlovi sa privatnog servera Hilari Klinton koji bi mogli sadržati poverljive informacije.

FBI je u julu saopštio da je istraga u vezi s tim završena, prenosi AP.

Obelodanjivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novih mejlova pokreće mogućnost ponovnog otvaranja istrage o demokratskom predsedničkom kandidatu, Hilari Klinton, samo nekoliko dana uoči izbora.

Iz njenog izbornog štaba za sada nema odgovora.

U pismu koje je danas uputio liderima Kongresa, direktor FBI Džejms Komi naveo je da su novi mejlovi koji su nedavno obelodanjeni podstakli istražitelje da još jednom razmotre moguće pokretanje istrage.

Stejt department: Spremni na saradnju u istrazi

Američki Stejt department saopštio je danas da će sarađivati u eventualnoj istrazi.

"Mi smo svakako spremni da sarađujemo, ukoliko se to od nas bude tražilo, ali mi jednostavno nemamo nikakve dodatne detalje ili informacije u ovom trenutku", rekao je novinarima portparol Stejt departmenta Mark Toner, prenosi Rojters.

Tramp pozdravio istragu

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp pozdravio je danas najavu FBI da ispituje mogućnost ponovne istrage.

"Imam veliko poštovanje prema činjenici da FBI i Ministarstvo pravde sada imaju hrabrosti da isprave užasnu grešku, koju su napravili", rekao je Tramp tokom predizbornog mitinga u gradu Mančester u američkoj saveznoj državi Nju Hempšir, preneo je Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Poštujem FBI što ima hrabrosti da ispravi užasnu grešku"

Izvor: B92, 28.Okt.2016

Vašington -- Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp pozdravlja najavu FBI da ispita mogućnost ponovne istrage nakon što su objavljeni novi mejlovi Hilari Klinton..."Imam veliko poštovanje prema činjenici da FBI i Ministarstvo pravde sada imaju hrabrosti da isprave užasnu grešku, koju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.