Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodata na listu 10 najtraženijih kriminalaca FBI nakon što je naručila ubistvo zbog ljubomore

Tridesettrogodišnja Brenda Delgado iz Dalasa, koja je optužena da je unajmila plaćenog ubicu da ubije zubarku koja je bila u vezi sa bivšim dečkom optuženice, dodata je na listu deset najtraženijih kriminalaca FBI.

Anyone with info on #TenMostWantedFugitive Brenda Delgado should contact 1-800-CALL-FBI or https://t.co/GZrS4Irvbx pic.twitter.com/GWcT0wj3vQ

Delgado je optužena za ubistvo, ali i bekstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog izbegavanja presude, pa je FBI ponudio nagradu u iznosu od 100,000 američkih dolara za informaciju koja će dovesti do njenog hapšenja.

Delgado terete za ubistvo tridesetpetogodišnje zubarke Kendre Hačer koja je u septembru ubijena hicem iz vatrenog oružja. Policija je uhapsila počinioca, a veruju da se razlog ubistva krije u ljubomori pošto je ubijena otpočela vezu sa bivšim dečkom optužene i, neposredno pred smrt upoznala njegove roditelje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.