BOMBASTIČNI BANDIT Uhapšena seksi razbojnica koja je omađijala Amerikance

Izvor: Blic, 28.Apr.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBASTIČNI BANDIT Uhapšena seksi razbojnica koja je omađijala Amerikance

Medicinska sestra Sandip Kaur (24), poreklom iz Indije, od američkog FBI dobila je nadimak "Bombastični bandit", ukazujući na njen metod pljačkanja, s obzirom da je koristila pretnju bombom kako bi otela novac. Ona je u proteklih godinu dana postala jedna od najtraženijih pljačkaša banaka u SAD.

Sandip je uhapšena i osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 66 meseci, uz novčanu kaznu od 40 hiljada dolara, kao nadoknadu za četiri pljačke koje je počinila u Arizoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Sandip Kaur je radila u Kaliforniji kao medicinska sestra, a u slobodno vreme je - pljačkala banke. Ona je priznala da je prošle godine opljačkala četiri banke, te da se na snimcima FBI nalazi upravo ona.

Njen metod pljačke bio je sledeći: u banku je ulazila noseći na sebi skupocenu odeću, i tiho zapretila radnicima na šalteru da će dići banku u vazduh ukoliko joj ne predaju novac. Naravno, u ruci je držala lažni detonator.

Šestog juna prošle godine, Kaurova je iz banke u Valensiji u Kaliforniji pobegla sa 21.200 dolara, što je i njen najveći plen.

U preostale tri pljačke ukupno je "zaradila" nešto manje od 15 hiljada dolara, izvela ih je u San Dijegu i Arizoni.

Četvrta pljačka pokazala se kao kobna, s obzirom da je u banci u Sent Džordžu i uhapšena.

Imajući u vidu da se suočavala sa 20 godina zatvora i novčanom kaznom od 2.5 miliona dolara, može se reći da je Sandip dobro prošla.

Njen advokat je uspeo da izvuče kaznu od "samo" četiri godine zatvora, između ostalog pozivajući se i na argumente da je Sandip "obrazovana mlada žena, koja je radila društveno koristan posao, te da je njena kratka pljačkaška karijera nastala samo zbog velikog duga koji je imala".

Sudeći po presudi, Indijka je imala jako dobrog advokata.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.