Anđelinu Džoli četiri sata saslušavao FBI

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelinu Džoli četiri sata saslušavao FBI

Bred Pit sarađuje s Odeljenjem socijalne službe za decu i porodicu u Los Anđelesu u istrazi zbog incidenta 14. septembra u kom je navodno fizički i verbalno napao svog 15-godišnjeg sina Medoksa.

FBI je sada proširio istragu i na navodne incidente s Anđelinom Džoli i ostalom Pitovom decom, kako bi utvrdili “istoriju ponašanja” slavnog glumca.

Zbog te odluke, Anđelina Džoli je provela četiri sata na saslušanju u Birou.

Iako je Pit poricao da je bilo kada fizički povredio svoju decu, socijalna služba je do daljeg decu na staranje dodelila Anđelini.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelinu Džoli četiri sata saslušavao FBI

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2016

Bred Pit sarađuje sa Odeljenjem socijalne službe za djecu i porodicu u Los Anđelesu u istrazi zbog incidenta 14. septembra u kom je navodno fizički i verbalno napao svog 15-godišnjeg sina Medoksa...FBI je sada proširio istragu i na navodne incidente sa Anđelinom Džoli i ostalom Pitovom djecom,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.