X Factor Adria: Takmičari pevaju hitove Eurosonga!

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X Factor Adria: Takmičari pevaju hitove Eurosonga!

Od ove nedelje očekuju nas dve emisije koje će se emitovati uživo. Osmoro kadidata nastupiće u nedelju, 24. maja u 21 sat, dok ćemo preostalih sedmoro gledati na programu Prve u ponedeljak, 25. maja u isto vreme.

U obe večeri, napustiće nas po jedan takmičar. U znak podrške našim predstavnicima na Evroviziji, učesnici X factora pevaće najveće hitove ovog najpopularnijeg evropskog takmičenja.

Očekuju nas veoma uzbudljive epizode pune emocija u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << će, sigurni smo, uživati i publika i žiri X Factor Adrie, posebno Željko Joksimović koji I sam učestvovao na ovom prestižnom takmičenju.

Eurosong je vrlo aktuelan ovih dana i drago mi je što ćemo imati priliku da vidimo kandidate kako interpetiraju hitove najvećeg evropskog takmičenja. Od svojih kandidatkinja očekujem maksimalnu posvećenost u pripremama za novi live. Moja preporuka je da gledaju evrovizijske nastupe kako bi videli šarenolikost interpretacija ali da svakako ostave svoj pečat. Verujem da je ponuđena tema poseban izazov za takmičare da daju maksimum!”- rekao je Željko Joksimović povodom predstojeće epizode X Factora.

Kako saznajemo, njegovoj koleginici Akelsandri Kovač pravi užitak bio je da pronađe odgovarajuće pesme za svoje kandidate i ova zahtevna članica žirija veruje da će publika uživati u novoj emisiji.

 "Moja grupa, koja je ujedno i najbolja pevačka grupa u ovom takmičenju, ozbiljno se pripremila za sledeći live! Publika ce čuti vrhunsko pevanje i kvalitetnu evrovizijsku pop muziku, a nastupi koje smo spremili ce svima vratiti osmeh na lice! Rad sa ovim mladim ljudima je pravi užitak!“, rekla je Aleksandra Kovač.

I sudije "X Factor Adrie" Massimo I Tonči su za svoje kandidate odabrali evrovizijske hitove, a koje su to kompozicije u pitanju saznaćemo u nedelju I ponedeljak od 21h na Prvoj televiziji.

Da podsetimo, u novim epizodama nastupiće I kandidati koji su se vratili u takmičenje: Highway trio, Milan Bukilić, Tarik I Adnan I Bobi  Mojsovski. U svakoj epizodi  po jedan finalista napušta takmičenje, zato glasajte za svoje favorite!
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.