EVROVIZIJA: RUSKE BABE KRENULE NA ŽELJKA

Izvor: Kurir, 08.Mar.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROVIZIJA: RUSKE BABE KRENULE NA ŽELJKA

Osam baka u seoskim nošnjama napraviće pravu žurku na Evrosongu

MOSKVA - Buranovske babuške, muzička grupa sastavljena od osam starijih žena u seoskim nošnjama koja izvodi spoj modernog popa i folklora, predstavljaće Rusiju na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije.

Među njihovom konkurencijom bio je i pobednik Evrovizije 2008. Dima Bilan.

Refren >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pesme koju će babuške izvoditi na Evroviziji je na engleskom i glasi "Party for Everybody" (Žurka za svakoga).

Ostatak je na maternjem jeziku izvođačica - udmurtuu, koji je srodan finskom, a kojim govori oko 325.000 ljudi u ruskoj republici Udmurtiji. Pedeset i sedmo takmičenje za pesmu Evrovizije održaće se u maju u Bakuu, Azarbejdžanu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruske bakice na Evroviziji

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012

Buranovske babuške, muzička grupa sastavljena od osam starijih žena u seoskim nošnjama koja izvodi spoj modernog popa i folklora, predstavljaće Rusiju na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije... MOSKVA, 8. marta 2012. (Beta) - Među njihovom konkurencijom bio je i pobednik Evrovizije 2008....

Nastavak na NaDlanu.com...

Ruske bakice na Eurosongu (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Mar.2012

Rusiju će na Eurosongu predstavljati Buranovske babuške - grupa od osam bakica u seoskim nošnjama. Bakice pevaju mešavinu modernog popa i folklora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pogledajte ko predstavlja Rusiju na Eurosongu

Izvor: CrveniTepih.com, 08.Mar.2012

Buranovske babuške, muzička grupa sastavljena od osam starijih žena u seoskim nošnjama.Crveni tepih

Nastavak na CrveniTepih.com...

Osam babuški predstavlja Rusiju na Evrovizji

Izvor: Blic, 09.Mar.2012, 01:30

Folklorna grupa "Buranovskije babuške", sastavljena od osam vremešnih žena u tradicionalnoj nošnji, predstavljaće Rusiju na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije, prenose strani mediji...Za starice, koje dolaze iz autonomne republike Udmurtije, oko 1.300 kilometara istočno od Moskve, i...

Nastavak na Blic...

Bake predstavljaju Rusiju na Evroviziji!

Izvor: Tracara.com, 09.Mar.2012

Ove godine Rusija na Evroviziju šalje više nego zanimljive predstavnike: na njihovom nacionalnom izboru za evrovizijskog predstavnika, simpatije publike i žirija dobile su šarmantne starije gospođe Buranovskiye Babushki, koje će boje ruske zastave braniti u Azerbejdžanu pesmom Part for Everybody.Osam...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.