Tijana Dapčević polugola u novom spotu!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014, 04:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević polugola u novom spotu!

Tijana Dapčević će početkom maja predstaviti Makedoniju na izboru za pesmu Evrovizije u Kopenhagenu. Pevačica je juče putem “Youtuba” predstavila spot za ovu energičnu numeru.

Provokativna: Tijana Dapčević u novom spotu

 

Novi spot je izuzetno provokativan, pa u njemu možemo da vidimo njenu drugačiju stranu. Tačnije, jedna od scena spota prikazuje Tijanu polugolu u kadi, gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << može primetiti vitka linija, do sada skoro uvek, do grla zakopčane pevačice.

 

Poslednjih meseci se može primetiti vidljiva transformacija pevačice, pa uz to što je smršala, Tijana izgleda bolje nego ikada. Spot je naišao na pozitivne komentare, a fanovi smatraju da je Tijana na pravom putu da pridobije pažnju evropske publike.

 

Pogledajte novi spot makedonske pevačice:

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.