Ti nas, vala, nećeš predstavljati na Eurosongu!

Izvor: Mondo, 22.Nov.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ti nas, vala, nećeš predstavljati na Eurosongu!

Kakva frka u Nemačkoj oko izbora predstavnika na Eurosongu. Prvo izabrali pevača, a sada mu rekli "ne ideš"!

Foto: YouTube

Savijer Naidu izabran je predstavnika Nemačke na predstojećem Eurosongu. Na tri dana ...

Ubrzo nakon što je Nemačka odabrala da na Pesmu Evrovizije u Štokholmu pošalje Savijera Naidua, oglasila su se brojna udruženja, pa čak i predstavnik socijaldemokratske partije, kako bi izneli niz argumenata zašto on ne bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da predstavlja zemlju.

Naidu je 2012. godine u pesmi "Wo sind" homoseksualce izjednačio sa pedofilima, u numeri iz 2008. je upotrebio termin "schmok", što je pogrdan naziv za Jevreje, a svojevremeno je pevao na reliju "Rajhsburbera" koji se zalažu za obnavljenje granica pre Drugog svetskog rata.

Predstavnik socijaldemokrata Johan Kars je rekao "izbor ovog momka je neverovatan".

Koordinator nemačkih emitera Tomas Šrajber se oglasio kako bi rekao da "iako je Savijer neverovatno dobar pevač", neće predstavljati Nemačku na Eurosongu.

"Moje je mišljenje da Savijer nije ni homofob ni rasista, ali ove priče škode imidžu Eurosonga i zbog toga saopštavamo da nas on neće predstavljati na takmičenju"
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.