TAJČI OTVORILA DUŠU NA FB: Verovala sam da će me muzika zaštiti od razočaranja!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJČI OTVORILA DUŠU NA FB: Verovala sam da će me muzika zaštiti od razočaranja!

Pevačica Tatjana Matejaš Tajči, koja je svojevremeno predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji, otvorila je dušu na društvenoj mreži

Pevačica Tatjana Matejaš Tajči, koja je svojevremeno predstavljala Jugoslaviju 1990. godine na Evroviziji, otvorila je dušu na društvenoj mreži Fejsbuk.

"Bila sam zgodna, talentovana i marljiva devetnaestogodišnjakinja sa velikim snovima i uvek otvorenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << srca. Želela sam da volim i primim ljubav kroz muziku... verovala sam da će me, na neki način, muzika zaštiti od emotivnih razočaranja", napisala je Tajči u komentaru na sliku iz 1990. godine koju je stavila na tu društvenu mrežu, gde je ona sa svojom ekipom.

"Prvo šta pomislim kada vidim ovu sliku je ono pitanje: Šta bih rekla sebi kao 19-godišnjoj devojci? Veruj u sebe. Veruj da si dovoljno lepa, pametna, talentovana, dobra. Veruj da si vredna ljubavi samo zato što jesi, a ne zato što je moraš zaslužiti. Ne slušaj kad ti kažu drugačije", dodala je ona.

Tajči je 1992. godine otišla za SAD, a danas živi u Ohaju i ima troje dece.

Novosti

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.