Sa Bojanom na Evroviziji peva brat Maje Nikolić!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2015, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Bojanom na Evroviziji peva brat Maje Nikolić!

Pored Marka Nikolića, Stamenovoj će na sceni društvo praviti i Saška Janković, Sanja Bogosavljević i Oliver Katić

Bojana Stamenov odabrala je tim koji će sa njom predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije u Beču.

Njoj će na sceni društvo praviti četiri prateća vokala: Saška Janković, Sanja Bogosavljević, Oliver Katić i Marko Nikolić, priznati muzičar i rođeni brat pevačice Maje Nikolić. Do odlaska u glavni grad Austrije Bojanu očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brojne obaveze i putovanja po Evropi, gde će promovisati svoju pesmu „Ceo svet je moj“, koju će na ovoj manifestaciji izvesti na engleskom jeziku.

- Marko živi u Beču i uskoro će doći u Beograd kako bismo zajedno pripremili koreografiju koju će raditi Milica Cerović. Saška i Sanja već imaju iza sebe nekoliko nastupa na Evroviziji. Scenski nastup će osmisliti Gorčin Stojanović, koga fanovi već znaju zbog saradnje s Marijom Šerifović, koja nam je donela pobedu.

Modni kreator Igor Todorović i ja još biramo boju haljine u kojoj ću nastupiti - rekla je Bojana, koja je zajedno sa svojim kompozitorom Vladimirom Graićem juče organizovala druženje sa fanovima u jednoj vinoteci u Beogradu.

Drugoplasirana u šou-programu „Ja imam talenat“ imala je priliku da čuje konkurente, ali nema svog favorita.

- Pesme su dosta različite. Ne bih da zvučim pretenciozno, ali se najviše naježim na svoju pesmu. Fanovima će se najviše dopasti španska verzija naše pesme, a i nemačka je potpuno drugačija. Lepe su mi slovenačka, ruska i švedska pesma - zaključuje srpska Areta Frenklin.

(LJ. R.)
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.