SKANDAL na nemačkom izboru za Evrosong

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL na nemačkom izboru za Evrosong

Andreas Kumert, pevač koji je sinoć pobedio na izboru za predstavnika Nemačke na takmičenju za „Pesmu Evrovizije“ odbio je, u živom prenosu na kraju tog takmičenja, da prihvati pobedu, izazvavši medijsku buru, prenosi RTS:

„Nisam u stanju da prihvatim ovo“, rekao je 28-godišnji Kumert u obraćanju publici, pošto je prethodno zahvalio gledaocima što su izabrali njegovu pesmu.

Umesto toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << on je nagradu prepustio drugoplasiranoj 24-godišnjoj En Sofi. Mnogobrojna publika u sali izviždala je pevačevu odluku. „Žao mi je“, rekao je Kumert, ne objašnjavajući razloge svoje odluke. Pošto je proglašena pobednicom, pevačica se obratila publici i upitala ih: „Da li želite ovo?“, a zatim je otpevala svoju pesmu Black Smoke.



Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.