Ruske bakice na Evroviziji

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruske bakice na Evroviziji

Buranovske babuške, muzička grupa sastavljena od osam starijih žena u seoskim nošnjama koja izvodi spoj modernog popa i folklora, predstavljaće Rusiju na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije.

MOSKVA, 8. marta 2012. (Beta) - Među njihovom konkurencijom bio je i pobednik Evrovizije 2008. Dima Bilan.Refren pesme koju će babuške izvoditi na Evroviziji je na engleskom i glasi "Party for Everybody" (Žurka za svakoga). Ostatak je na maternjem jeziku izvodjačica - udmurtuu, koji je srodan finskom, a kojim govori oko 325.000 ljudi u ruskoj republici Udmurtiji.Pedeset i sedmo takmičenje za pesmu Evrovizije održaće se u maju u Bakuu, Azarbejdžanu.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.