Pogodite ciji glas u Becu pozdravlja ljude u javnom prevozu

Izvor: medio.rs, 05.Mar.2015, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodite ciji glas u Becu pozdravlja ljude u javnom prevozu

Korisnici prevoza u prestonici Austrije čuće, u danima kad se bude održavala Pesma Evrovizije, poznat glas iz govornih automata

U Beču se, uoči takmičenja za Pesmu Evrovizije, na sve načine trude da marketinški promovišu ovaj događaj, ali i sam grad i država Austrija, pa se, u tom cilju, svakodnevno rađaju nove ideje.

Najnovija ideja je neobična najava iz govornog automata u vozilima >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << gradskog prevoza, uoči održavanja Evrosonga. Najavu će izgovoriti Končita Vurst, pobednica prošlogodišnjeg takmičenja.

Foto: AP/Tanjug

Končita će svojim glasom preko govornog automata pozdravljati sve putnike tramvaja i metroa, kao i one na stajalištima “Bečkih linija”. Obraćaće im se na nemačkom, engleskom i francuskom jeziku, i to samo u prevoznim sredstvima koji saobraćaju do mesta održavanja Evrosonga i u okruženju.

Iz “Bečkih linija” nisu hteli da otkriju šta će Končita saopštavati preko govornog automata.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Conchita pozdravlja putnike gradskog prevoza!

Izvor: Tracara.com, 05.Mar.2015

Poznati glas iz govornih automata pozdravljaće korisnike gradskog prevoza u Beču! (foto: Facebook) U prestonici Austrije ovog maja sve će biti podređeno Evroviziji, čak će i putnici gradskog prevoza čuti dobro poznati glas iz govornih automata. Drag queen i prošlogodišnji evrovizijski pobednik...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.