Počelo finale Evrovizije: Napred Bojana!

Izvor: Story, 23.Maj.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo finale Evrovizije: Napred Bojana!

Evrovizija, foto: promo

Srpska predstavnica Bojana Stamenov spremna je za svoj nastup sa pesmom Beauty never lies, koji će izvesti pod brojem 8!

Nakon prve polufinalne večeri, svetski mediji brujali su o Bojaninom raskošnom glasu i talentu, pa stoga i ne čudi skok na kladionicama do čak šestog mesta.

Stamenovljeva je pred nastup rekla da ne postoji trema kao i da će se potruditi se da se pokaže u što boljem izdanju.

Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << će se sa predstavnicima 26 zemalja boriti za najbolji mogući plasman.

Finalno veče otvoriće Slovenija, a zatvoriti Italija, a u njemu učestvuju Francuska, Izrael, Estonija, Velika Britanija, Jermenija, Litvanija, Srbija, Norveška, Švedska, Kipar, Australija, Belgija, Austrija, Grčka, Crna Gora, Nemačka, Poljska, Letonija, Rumunija, Španija, Mađarska, Gruzija, Azerbejdžan, Rusija, Albanija.

Inače, ovogodišnji Evrosong ima 40 zemalja učesnica, a prvi put je učestvovala i Australija, koja već više decenija prati Pesmu Evrovizije i dobila je mogućnost da ove godine ravnopravno učestvuje u ovom evropskom takmičenju.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Pratite Evroviziju na Story.rs!

Izvor: Story, 23.Maj.2015

Evrovizija, foto: promo..Srpska predstavnica Bojana Stamenov spremna je za svoj nastup sa pesmom Beauty never lies, koji će izvesti pod brojem 8!..Nakon prve polufinalne večeri, svetski mediji brujali su o Bojaninom raskošnom glasu i talentu, pa stoga i ne čudi skok na kladionicama do čak šestog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.