PLAGIJAT NA EVROVIZIJI Zlata Petrović: Izraelci su mi ukrali pesmu!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAGIJAT NA EVROVIZIJI Zlata Petrović: Izraelci su mi ukrali pesmu!

Drago mi je što im se pesma „Mirišeš na nju“ svidela. Oni su maznuli hit, ali krademo i mi. Želim da im pesma bude popularna kao moja, kaže Petrovićeva

Predstavnici Izraela na ovogodišnjoj Evroviziji u Beču otpevali su pesmu koja neodoljivo podseća na veliki hit Zlate Petrović „Mirišeš na nju“.

Pesma „Zlatni dečak“, s kojom je ekipa Izraela zauzela deveto mesto, ima gotovo identičan refren kao narodnjak koji je Zlata otpevala još 2001. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<  Nadav Gueđ i članovi njegovog tima verovatno nisu mislili da će njihov plagijat biti otkriven, ali članovima crnogorskog i srpskog tima u Beču nije uspela da promakne sličnost između ove dve pesme.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.