Ovo nismo očekivali!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nismo očekivali!

Predstavnica Srbije na Eurosongu odlučila da uđe u rijaliti!

Foto: YouTube

Pevačica Bojana Stamenov, koja je oduševila Evropu svojom pesmom "Beauty Never Lies" na Eurosongu, izjavila je da bi učešće u rijalitiju moglo da ima pozitivan odjek.

S obzirom da Farma 6 počinje sutra uveče, očigledno je da je Bojana poziv da učestvuje, dobila u poslednjem trenutku.

"Učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sam u možda najvećem evropskom i svetskom rijaliti šou, a to je Eurosong. Postala sam ambasador fonda 'Podrži život' i ukoliko se ukaže prilika da budem deo nekog rijalitija, daću sve od sebe da promovišem prave vrednosti i podignem svest ljudima o humanosti. Slavu ne treba olako shvatiti i koristiti je samo za ličnu pormociju, već i u neke druge svrhe. Ako se pametno postavite, učešće može imati pozitivan odjek", rekla je Bojana za "Novosti".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.