Oglasio se dizajner najgore kreacije na Evroviziji: Takmičenje je čist promašaj, a ne moja haljina

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se dizajner najgore kreacije na Evroviziji: Takmičenje je čist promašaj, a ne moja haljina

Nakon što je kreacija koju je na Evroviziji ponela hrvatska predstavnica Nina Kraljić proglašena za modni promašaj takmičenja, oglasio se i uvređeni dizajner neobične haljine, Juraj Zigman.

- Ko su ti ljudi koji su se sakupili i ko im je dao pravo da odlučuju šte je "treš" a šta nije? Istina je da su treš voditelji Evrovizije, kao i celo to takmičenje - rekao je Zigman za hrvatski "Story", i konstatovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da 2.221 glasova, koji su stigli na račun njegove kreacije nisu relevantni.

- Da mi Žan Pol Gotje kaže da je moja kreacija ružna, tada bih se zapitao da li sam nešto loše uradio. Ovako, siguran sam u svoj rad - rekao je dizajner.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.