ODLUČENO: Knez predstavlja Crnu Goru na Evrosongu!

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČENO: Knez predstavlja Crnu Goru na Evrosongu!

Nenad Knežević Knez biće predstavnik Crne Gore na jubilarnom 60. Eurosongu koji će se dogodine održati u Beču, objavila je danas Radio-televizija Crne Gore.
- Daću sve od sebe, sav svoj profesionalizam, iskustvo i znanje. Nisam bio toliko iznenađen pozivom da predstavljam Crnu Goru na Eurosongu, jer je poznato da sam pasionirani ljubitelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tog takmičenja - kazao je Knez
On je naglasio da će konkurencija ove godine biti izuzetno žestoka, jer se, pored nekih evropskih zemalja koje su dugo odsustvovale sa Eurosonga, zemlje Balkana vraćaju „u igru“
Knez je najavio okupljanje odličnog tima, ali je naglasio da finansijska situacija nije sjajna.

 
- Nismo baš pri parama, više se snalazimo preko ličnih poznanstava, ali ćemo raditi vredno kako bi sve bilo kako treba - smatra on.
Poznati pevač je objasnio da još uvijek nije odlučio kakva će biti pesma, ali da su balade balkanskih pevača prethodnih godina bolje prolazile na Eurosongu.
- Nije isključena ni neka brza „keč“ pesma, ali ćemo to još videti - rekao je Knez,naglasviši da će se više truditi da stvori nešto dopadljivo Evropi, jer su se autori s ovih prostora ranije možda trudili da animiraju Balkan.
Pevač je dodao da ozbiljno razmišlja o tome da peva na engleskom jeziku, koji dobro govori, ali da to nije definitivno odlučeno.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.