Marija Šerifović započinje karijeru u Americi

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović započinje karijeru u Americi

Evrovizijska pobednica otišla je iz Beograda u Los Anđeles s namerom da osvoji muzički svet.

Marija Šerifović je pre nedelju dana sa nekoliko kofera otišla u Ameriku. Pevačica je već našla stan u Los Anđelesu i stekla vizu P, koju dobijaju umetnici s ozbiljnom reputacijom i jasnom poslovnom strategijom. Ona je, između ostalog, morala da priloži dokaze o velikim zaradama. Ovu vrstu vize dobijaju i sportisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ona traje najduže godinu dana, s tim da se može produžavati, i to najduže do deset godina. Lica sa P-statusom u međuvremenu mogu da traže da status promene u useljenički.

Budući da je početkom godine boravila u LA, pevačica već zna kako mnoge stvari funkcionišu tamo, a u tome joj pomaže i nekoliko prijatelja koji žive u Americi, poput Nataše Kojić. U poslednjih nekoliko meseci Marija je u Srbiji održala veliki koncert u Beogradu i pobrala odlične kritike za novi album „Hrabro“ i autobiografsku knjigu „Ispovest“, te je sa samopouzdanjem otišla u svet.

O Marijinim poslovnim planovima, koji su vrlo ozbiljni, njeni najbliži zasad ne žele da govore. Njena majka Verica Šerifović kaže da će pričati o tome tek kad dobije „zeleno svetlo“ od nje.

- Postoje neki planovi, ali Marija će za neko vreme biti spremna da priča o tome. Budite strpljivi i pustite je da radi kako je zamislila. Kao majka i neko ko joj je najbliži imam razumevanje i strpljenje. Normalno je da svako ko je postigao u svojoj zemlji uspeh kao Marija sanja o inostranoj karijeri - rekla je Verica za „Blic“.

Svoju naslednicu u potpunosti podržava, kao što je činila i dok je Marija boravila u Beču pokušavajući da snimi album za evropsko tržište. Posle trijumfa na Evroviziji, Mariji su se otvarala mnoga vrata, ali nije ostvarila zapaženiji uspeh van granica Srbije.

- Za razliku od Srbije, gde se sve dešava u hodu, u inostranstvu se sve radi i uradi na vreme. Standard je bolji, ulaže se u kvalitet. Nije lako napraviti tamo karijeru, ali nije ni nemoguće. Ja sam na putu da mi se to ostvari - svojevremeno je rekla Marija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trbuhom za kruhom: Marija Šerifović "pali" za SAD

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 01:36

Evrovizijska pobednica otišla je iz Beograda u Los Anđeles s namerom da osvoji muzički svet...Marija Šerifović je pre nedelju dana sa nekoliko kofera otišla u Ameriku. Pevačica je već našla stan u Los Anđelesu i stekla vizu P, koju dobijaju umetnici s ozbiljnom reputacijom i jasnom poslovnom...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.