Marija Mihajlović: Ne dopada mi se pesma koja će nas predstavljati na Eurosongu!

Izvor: Story, 23.Apr.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Mihajlović: Ne dopada mi se pesma koja će nas predstavljati na Eurosongu!

Novo izdanje emisije 30 minuta biće na programu Art televizije u petak, 24. aprila od 20:30h

Marija Mihajlović i Dejan Jelača, foto: Promo

Gošća emisije 30 minuta ovog petka je JAZZ, POP i Rock pevačica, vokalni trener i specijalizovani studijski muzičar  Marija Mihajlović.

Marija važi za jedan od najboljih i najlepših vokala u zemlji. Tokom gostovanja u  emsiji 30 minuta najavila je da polako priprema svoj novi album i otkrila da je celu priču >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pokrenuo njen prijatelj Rambo Amadeus. Njena pesma Halo sa takmičenja za srpskog predstavnika za Eurosong je jedina koja je ostala upamćena i koja se i danas sluša. Pesma joj se dopala na prvo slušanje i znala je da će doživeti veliki uspeh. Priznala je da uživa radeći kao voklani trener i da u našoj zemlji ima fantastičnih vokala, ali da za takve ljude nema prostora u našim medijima.

Za emisiju 30 minuta autora i voditelja Dejana Jelače, prvi put otkriva šta se tačno dešavalo u šou programu Tvoje lice zvuči poznato, te otkriva zašto je nije bilo u finalnoj emisiji. Ipak, tvrdi da je ponosna na ovaj program i da je uživala.

Marija se ovom prilikom osvrnula i na predstojeće takmičenje za pesmu Evrovizije, iskazavši nezadovoljstvo kvalitetom pesme koja će nas predstavljati na ovom muzičkom takmičenju. Dodala je da je Bojana Stamenov jedna od najboljih vokala i da joj želi da osvoji prvo mesto.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.