Koncert Marije Šerifović 15. jula u Bašti kod Juge

Izvor: Svet, 28.Jun.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Marije Šerifović 15. jula u Bašti kod Juge

Na Zemunskom keju u petak, 15. jula u Bašti kod Juge nastupiće naša evrovizijska pobednica Marija Šerifović. Jedna od naših najboljih pevačica, najmoćnijeg glasa, potrudi će se kao i uvek da napravi fenomenalnu atmosferu i veče koje se pamti.
Nakon dva uspešno održana koncerta, Miligrama i Željka Joksimovića, Bašta kod Juge nastavlja u istom ritmu i prirediće vam još jedan u nizu koncerata. Bašta zasigurno postaje mesto najboljeg provoda u gradu.
Dođite da zajedno đuskamo i dobro se provedemo uz najbolje koktele i glas od koga zastaje dah.
Sve dodatne informacije i rezervacije na broj: 0640105757
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Koncert Marije Šerifović 15. jula u Bašti kod Juge

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2016

Na Zemunskom keju u petak, 15. jula u Bašti kod Juge nastupiće naša evrovizijska pobednica Marija Šerifović. Jedna od naših najboljih pevačica, najmoćnijeg glasa, potrudi će se kao i uvek da napravi fenomenalnu atmosferu i veče koje se pamti...Nakon dva uspešno održana koncerta, Miligrama...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.