Knez će predstavljati Crnu Goru na Evroviziji?

Izvor: Kurir, 30.Okt.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knez će predstavljati Crnu Goru na Evroviziji?

Poznato je da odavno imam želju da učestvujem na Eurosongu. To bi bila kruna moje karijere, uvek sam imao pozitivno mišljenje o tom muzičkom takmičenju, rekao je Knez

Nenad Knežević Knez za sada ima najveće šanse da ovoga puta ode za Beč i predstavlja Crnu Goru na Evroviziju.

Knežević je trenutno u Beogradu, gde promoviše novu numeru "Znam da nisi ona”. Za podgorički dnevnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << on je otkrio da je prethodnih dana bio u komunikaciji s predstavnicima Javnog servisa, baš kao i nekoliko njegovih kolega, te da im je predočio da ima veliku želju da predstavlja Crnu Goru u Austriji.

"Znam da su u igri bila tri-četiri izvođača osim mene sa kojima su ljudi iz Javnog servisa pregovarali. Nisam upućen u to ko su bili drugi kandidati. Poznato je da odavno imam želju da učestvujem na Eurosongu. To bi bila kruna moje karijere, uvek sam imao pozitivno mišljenje o tom muzičkom takmičenju", rekao je Knez i dodao da je "na njima da donesu konačnu odluku koju čeka s nestrpljenjem, a da njegov stav znaju".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.