Istina sa ukusom komentara

Izvor: Svet, 29.Maj.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina sa ukusom komentara

Dragi moji,
Jesam li vam već napomenula da pomno čitam vaše komentare? I to ne samo one ispod ovih mojih skromnih redova, već skoro sve koji se nalaze na portalu jer to je, što bi stari
latini rekli, vox populi. Dakle, glas naroda. Pa ako je mahom ono na šta sam nabasala čitajući vaše komentare o Predstavnici na Pesmi Evrovizije istinski glas našeg naroda, onda i nismo zaslužili da bolje prođemo na Evrosongu jer je teško zaslužiti poštovanje od nekoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa strane ako je to isto poštovanje izostalo na kućnom pragu.
Ne znate na šta mislim? Nije vam jasno?
Pogledajte samo komentare koji se nalaze na Svetovom portalu od trenutka kada je nominovana za kandidata, pa preko njenog izbora za nastup u Beču, do priprema za
Evrosong… Te ovakva je, te onakva je, te pesma joj je bulja, te nemamo šta da tražimo…
Zato se uopšte nisam iznenadila kada sam čula da je Kratkonogi, ili Harmonikaš ako vam se tako više sviđa, bio sve vreme u bečkoj areni, na samo nekoliko metara od Predstavnice, a da nijednom nije otišao da joj pruži podršku. Ali je zato imao vremena da promoviše sebe. Na stranu to što je, kada je on predstavljao Srbiju, tražio svaku moguću podršku, koju mu je pružila čak i jedina srpska pobednica Evrosonga koja je bila tada gost takmičenja, ali on nije našao za shodno da ode kod osobe koja je bila jedna od zvezda večeri u prestonici Austrije.
Zašto vam ovo uopšte pišem?
Pa, ako neko pomisli da je to sramota, a jeste sramota, neka se samo zapita postoji li razlika u nepoštovanju naše predstavnice između komentatora na ovom portalu i njenog
kolege? Nema razlike… Srbija, brale… Zato i jesmo tu gde jesmo.
Nego, pošto sam se već nakačila na vaše komentare, samo bih da dodam da taj vid komunikacije s javnošću, pod punim lažnim imenom i prezimenom, nije stran ni javnim ličnostima. Naprotiv, jer, kako čujem, jedna mlađa pevačica dosta vremena potroši komentarišući samu sebe po društvenim mrežama i tekstovima na vebu, naravno menjajući imena kako bi čitalac komentara stekao utisak da je voljena onoliko…
To mi je sve ispričala jedna njena drugarica, koja je i sama član tvrdog jezgra pevačicinih fanova, istin onih što se svakodnevno mačuju sa neistomišljenicima od Fejsbuka pa sve do komentara na ovom portalu. I to, mili moji, ne pišem zbog toga što ti njeni fanovi agresivno nastupaju, jer je to njihovo pravo, pa čak ni zato što ne vole vašu Gosipicu, jer je i to njihovo pravo, već zato što – verovali ili ne – cenim njihovu upornost i odanost.
Zato ovog puta neću pomenuti ni nadimak njihove miljenice, o kojoj znam dosta toga, pa ako je oni pronađu u ovim redovima, šta im ja tu mogu… Ta pevačica se, naime, udružila sa jednom omalenim gej pevačem kako bi joj on pronašao tezge, pošto inače nema leba da jede. Ovaj joj je našao gde će da peva jednom do dva puta mesečno, da ima da popuši cigaretu i nešto da pojede, ali ta priča dobija i, sportskom terminologijom rečeno, treće poluvreme jer, osim što mora da peva, mora da u paketu odradi još poneki poslić…
Najgore od svega je što je to čula druga pevačica, pa joj je poslala poruku:
“Eto, kurvo, vidiš na šta si spala. Ja zarađujem pevanjem, a ti – preko pi*ke!”
Nije, međutim, ta mlađa pevačica, kojoj je karijera zastala u vremenu i prostoru, patentirala komentarisanje sopstvene ličnosti po društvenim mrežama i pod lažnim imenima. Naprotiv, Skamija je doktor tih nauka i jedna od prvih koja je uvidela da se mnogo toga može postići uz tu benignu varku.
Ali njenim obmanama tu nije kraj… Tako je, primera radi, nedavno najavila iznenadni odlazak u Ameriku, iako je njena prava destinacija – Rusija. Preko glavne Madam iz grada na severu Srbije ugovorila je poslić – da bude 14 dana u jednom letnjikovcu kod Moskve. Zato nemoj da vas iznenade koferi punih krpica kada se Skamija vrati u Beograd, a ako zaboravi da skine cene, umesto dolara videćete – rublje.
Šta ćete, takav je život starleta, pogotovo onih “starije generacije” koje se sada nalaze na udaru novih snaga. Jer, kada se posle aktuelnog rijalitija razlete Vipovke, biće u tom njihovom biznisu tesno ko u mideru.
Jedna od tih novih lavica među starletama, zvaćemo je Mobilna, već puni stupce štampe i ne skida se s portala. A tek će da puni, budući da je veoma “referentna”, što ćete saznati kada jednog lepog dana pročitate s kim je sve bila. Zasad ću vas obavestiti da se muvala i sa Sarajkinim malim. Ali to nije sve…
Počelo je kada su se upoznali u nekom društvu, a nanišanio ih je Debeljko. Krenulo je muvanje preko poruka i, taman kada su došli na nešto više, Sarajkin mali je izvisio jer je Mobilnu preuzeo – njegov tata?! Sinak je zapretio tati da to ne sme da radi, ali pošto ovog boli ćošak što na mlađima svet ostaje, nije malom prepustio ulov, pa nisu razgovarali neko vreme.
Kažu mi da je Mobilna pola godine bila igračka i Drugom verniku, s kim se viđala po nekoliko puta mesečno, a prekinuli su da se “druže” prošle godine. Inače, Mobilna ima jednu okej karakteristiku, jer dok nije ušla među Vipovce, nije širila priče o svojim šemama i bila je veoma diskretna. A ta osobina se, dragi moji, veoma visoko kotira na našoj estradi…
Međutim, estradne veteranke, Julovka i Bakuta, nisu bile diskretne, pa su se nedavno javno zakačile. Zatim su se videle na aerodromu i prošle jedna pored druge bez pozdrava. Taj sukob inače traje od pauze u jednom snimanju, kada je Julovka bez nekog većeg razloga zaskočila Bakutu, a ova joj je odgovorila:
“Bolje ućuti nego da otvorim usta i ispričam koliko si verna mužu!”.
I Julovka je stvarno momentalno zavezala, a da joj ne oponira vidi se i po tome što ni na jedan Bakutin komentar u takmičenju Glomazne produkcije nema repliku, kao što to inače čini kada priča bilo ko drugi.
A Negovateljica bi, s druge strane, dala sve što može samo da je neko iskomentariše, pa makar i da je nagrdi na pasja usta, jer je skroz zaboravljena i nema je nigde u medijima. Zato je skovala lukav plan, pa je pokušala prošle nedelje da se vidi sa Kraljem i da ga opet namesti za slikanje i snimanje. Međutim, ta fora je prošla jednom, možda i dvaput, ali više, što bi prost čovek rekao, neće da može…
Na kraju je Negovateljicu dočekao hladan tuš – Kralj ju je oladio i rekao joj da je ona prošlost. Pritom joj je poručio da ga ne zove jer mu je nova devojka ljubomorna!
Nova devojka?!
Stay tuned, jer ćemo uskoro iskopati s kim je Kralj trenutno u vezi.
I, za kraj, samo da se razumemo – nije jedino Delfin pao na kokainu, ima tu još nekih domaćih sportista. Postoje, naime, još dva fudbalera, i to veoma poznata, kao i jedan košarkaš, koji su pali na istom testu. Razlika je samo u tome što su oni platili da se ne objave ti rezultati, jer su testirani kod nas, a Delfin je imao nesreću da su ga stranci namestili na penal..
O njima uskoro opširnije, pošto ih vrlo dobro znate. Osim ako mi u međuvremenu neko ne okrene usta naopačke, jer vam šapućem u uvo i više nego što treba.
Do sledećeg petka,
voli vas vaša Gossip Girl
XOXOXO
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.