Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje pevušite njen hit "Da znaš": Vesna Pisarović otkrila zašto je zauvek napustila estradnu scenu

Vesna Pisarović se na regionalnoj pop sceni pozicionirala hitom "Da znaš", predstavljala je Hrvatsku na Evroviziji 2002. godine, a onda je nestala...

Ovdašnja publika vas uglavnom zna kao pop pevačicu... Šta smo propustili?

- Jednu ličnu transformaciju, odnosno jedan dugogodišnji rad na sebi. A sve je započelo pre mnogo godina kada sam se u jednom trenutku odvažila na ostvarenje nekih dugogodišnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snova. Jer džez volim oduvek, a kako osim osnovne muzičke škole nisam imala priliku da studiram na konzervatorijumu, shvatila sam da je bilo strašno propustiti šansu za to. No, usput, iskusila sam i jedan doslovni prepobražaj: susret sa džez muzičarima me je toliko očaerao da više nema povratka... - kaže Vesna. A kada je možete čuti u Beogradu, kao i koliko je bilo teško otkačiti se od titule "pop pevačice", pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.