Deen i Dalal predstavljaju BiH na Eurosongu 2016.

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deen i Dalal predstavljaju BiH na Eurosongu 2016.

SARAJEVO - Na Eurosongu 2016. godine, koji će se održati u Stokholmu u Švedskoj, Bosnu i Hercegovinu će predstavljati Fuad Backović Deen i Dalal.

Ovo je objavljeno na press-konferenciji BHRT-a koja je održana večeras u zgradi RTV doma u Sarajevu.

U skladu sa prethodnim odlukama Upravnog odbora, partneri BHRT u projektu Eurosong su osigurali sredstva za uplatu kotizacije za učešće na Eurosongu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i garancije sponzora za pokrivanje ukupnih finansijskih troškova projekta, što znači da se BiH vraća na ovo prestižno takmičenje.

Deen, kojem je ovo drugi put da predstavlja BiH, izjavio je da će dati maksimum.

Dalal Midhat-Talakić je istakla da je ovo ostvarenje njenog sna.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Deen i Dalal predstavnici BiH na Eurosongu

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Nov.2015

Radio-televizija Bosne i Hercegovine objavila je da će na Eurosongu 2016. godine Bosnu i Hercegovinu predstavljati Fuad Backović Deen. Njemu će se na bini pridružiti pjevačica Dalal Midhat. Osim pomenutog dvojca, dio tima biće Ana Rucner, Zuzi Zu i reper Jasmin Fazlić Jala. Takođe, kao jedan...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.