Daniel Kajmakoski: Ljubav ipak nije nešto prolazno (video)

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daniel Kajmakoski: Ljubav ipak nije nešto prolazno (video)

Pobednik prvog regionalnog “X Factor”-a i ovogodišnji predstavnik Makedonije na Pesmi Evrovizije, Daniel Kajmakoski objavio je novi singl i spot pod naslovom “Decenije”. Autor pesme je Aleksandra Milutinović, dok aranžman i produkciju potpisuje Darko Dimitrov.

“Singl ‘Decenije’ u tekstualnom smislu predstavlja Daniela kao emotivnog i jakog muškarca. Govori o ljubavi koja se desila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << možda ne u pravo vreme, ali svakako nije nešto što je prolazno. Zahvaljujući Darku Dimitrovu koji je producent, pesma zvuči sveže i daje Danielu, kao mladoj zvezdi, potpuno jedinstven pečat. Nadam se uspehu i da će pesma dugo trajati, kako mi autori volimo da kažemo.” rekla je Aleksandra Milutinović, poznata kompozitorka i autorka najvećih hitova domaće muzike.

Video spot samo dopunjuje ljubavnu priču iz pesme i vodi vas na različite lokacije u okolini Ohridskog jezera. Pored Daniela u spotu se pojavljuje Poliksena Tunteva, a spot je realizovao DK Team i Storyteller.

Makedonska verzija novog singla Daniela Kajmakoskog, pod nazivom “10 leta”, predstavljena je publici pre deset dana, a već je postala radijski hit i broji preko 100.000 pregleda na YouTube-u. Sudeći po prvim reakcijama, i verzija pesme pod nazivom “Decenije” će postići podjednak uspeh.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Daniel Kajmakoski objavio novi singl (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2015

Pobjednik prvog regionalnog X Factora i ovogodišnji predstavnik Makedonije na Pjesmi Evrovizije, Daniel Kajmakoski objavio je novi singl i spot pod nazivom "Decenije"...Autor pjesme je Aleksandra Milutinović, dok aranžman i produkciju potpisuje Darko Dimitrov..."Veliko mi je zadovoljstvo, što napokon...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.