Bradata pevačica osvaja Eurosong: Spot transvestita iz Austrije pregledan više od milion puta

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bradata pevačica osvaja "Eurosong": Spot transvestita iz Austrije pregledan više od milion puta

Transseksualac pod imenom Končita Vurst (kobasica) predstaviće svoj pevački talenat na "Evrosongu" u Kopenhagenu, koji će se održati od 6. do 10. maja u glavnom gradu Danske

Za dvadesetak dana u Kopenhagenu biće održana najnoviji “Evrosong“, a takmičari koji će učestvovati na ovom popularnom muzičkom takmičenju već se uveliko pripremaju.

Austriju, kao što je to već poznato, na ovoj manifestaciji će predstavljati transseksualac koji se zove Končita >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kobasica (Conchita Wurst). Inače, njegovo pravo ime je Tomas Nojvirt, ima 25 godina, a u svojoj zemlji se proslavio nakon učešća u rijalitiju “Stramanina”, piše Telegraf.

Takođe, on je učestvovao i u šou-programu “Supertalent”, gde je, naravno, pevao pesmu “My Heart Will Go On” Selin Dion.

Austrijski predstavnik snimio je spot za svoju evrovizijsku pesmu “Rise Like A Phoenix”, koji možete pogledati ispod teksta:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) Končita Kobasica osvaja Evroviziju: Bradata pevačica prikuplja obožavaoce

Izvor: Press, 18.Apr.2014

Uveliko teku pripreme za najpoznatije evropsko muzičko takmičenje koje će se za dvadesetak dana održati u Kopenhagenu.. Prašinu je već podigla takmičar(ka) iz Austrije Končita Kobasica. Transeksualac Končita je svoju slavu stekao učešćem u jednoj rijaliti emisiji pod nazivom „Stramanina”...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.