Bojana Stamenov o Eurosongu i daljim planovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Stamenov o Eurosongu i daljim planovima

Predstavnica Srbije vratila se juče u Beograd, gde su je dočekali porodica i prijatelji. Iz Beča nosi samo lepe uspomene, uprkos činjenici da je njen fantastični nastup "ukaljala" priča o neregularnosti glasanja.

"Ovo je neprocenjivo iskustvo, koje ću pamtiti dok sam živa. Što se nas tiče, Srbija je pobedila! Divno smo se proveli, predstavili se na najlepši mogući način, i svi su nas zavoleli", rekla je Bojana "Informeru".

Ona je dodala da je na dan finala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "preplakala kao kiša", jer je bila ganuta porukama podrške koje su stizale sa svih strana.

"Neprestano sam plakala tog dana, bila sam veoma ganuta. Oduševile su me reakcije ljudi", rekla je pevačica.

Bojana se sada nada da će se "konačno naspavati", a zatim nastaviti u nove radne pobede, pošto joj je u Beču prognozirana svetska karijera.

Producent i član delegacije Saša Mirković rekao je "Kuriru" da misli da će biti podnete žalbe zbog neregularnosti u glasanju.

"Ne može da se desi da podaci ne budu sabrani, jer žiri, po pravilima, glasa dan ranije. Mnogi su se žalili jer je svima bilo jasno da nešto nije u redu", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.