AUH, NA ŠTA LIČI: Ruslana je pobedila Željka na Evroviziji! Danas joj je lice - KATASTROFA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUH, NA ŠTA LIČI: Ruslana je pobedila Željka na Evroviziji! Danas joj je lice - KATASTROFA (FOTO)

Da se čovek prepadne...

Jeste da smo kasnije uspeli da osvojimo Eurosong, pa onda i da mi sami organizujemo takmičenje, bilo je zanimljivih predstavnika koje smo imali u potonjim godinama, ali nekako svima je posebno upečatljiva ostala 2004. godina i tadašnja Pesma Evrovizije.

Verovatno je najveći razlog tome što smo se tada vratili na Eurosong >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle 12 godina odsustva. Naš kandidat je bio Željko Joksimović, koji je tada zauzeo drugo mesto sa pesmom "Lane moje".

Pobedila je Ruslana Ližičko, sa svojom raskošnom tačkom i izvedbom numere "Wild dances". Treći je bio Sakis Ruvas i "Shake it".

Međutim, moglo bi se reći da vreme nije baš mazilo Ruslanino lice. Danas je znatno slabijeg izgleda nego nekada.

Mada istini za volju, jeste prošlo 13 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.