Zvezda dovodi Orlića - Sa Evropskog prvenstva, pravac Marakana?! I koga bi to Grof da vodi u Rusiju?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovodi ''Orlića'' - Sa Evropskog prvenstva, pravac Marakana?! I koga bi to Grof da vodi u Rusiju?

I pored velike konkurencije u ofanzivnoj liniji tima, Zvezda želi da se dodatno pojača.

Doduše, ta konkurencija je od danas slabija za dvojicu iskusnih napadača - Predraga Sikimića i Petra Orlandića, a još uvek nije sasvim izvesno da li će i najbolji strelac iz prošle sezone Ričmond Boaći ostati u Crvenoj zvezdi.

Neizvesnosti nema oko ostanaka Pavkova, Milića, Vujaklije, a tu je i novajlija Rikardinjo, kao i ''neki novi kllinci'' poput Joveljića ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vanje Vučićevića. Ipak, prema saznanjima ''Novosti'', čelnici Crvene zvezde žele još više da pojačaju konkurenciju u ofanzivi.

Pomenuti izvor preneo je večeras da je Zvezda ponovo zainteresovana za Nemanju Radonjića, fudbalera Čukaričkog na pozajmici iz Rome i nekadašnju veliku nadu Partizana!

Ovaj 21-godišnji momak je trenutno sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom U21 prvenstvu u Poljskoj, ali kako sada stvari stoje, naši ''Orlići'' se tamo neće još dugo zadržati.

Ukoliko se ne desi nekakvo čudo u poslednjem kolu, reprezentacija Srbije će već posle prve faze takmičenja ''spakovati kofere''.

Radonjić je od dve dosadašnje utakmice koje su ''Orlići'' odigrali na ovom takmičenju, nastupio u drugom poluvremenu meča sa Portugalom i bio je veoma zapažen, za kratko vreme našao se u dve dobre prilike, koje nažalost nije uspeo da realizuje.



Foto: Beta/BranislavBožić/Ds


''Novosti'' navode da u Zvezdi traže način da Radonjića dovedu na pozajmicu ovog leta, pa ako u tome uspeju možda se sa Evropskog prvenstva talentovani fudbaler uputi na - Marakanu.

Isti izvor prenosi i nezvanična saznanja da je Miodrag Božović, novi trener Arsenala iz Tule zainteresovan za Damijana Le Taleka iz Crvene zvezde, ali novi sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela tu informaciju za sada nema.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boaći još korak bliže ostanku u Zvezdi

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 00:10

Iz dana u dan deluje da je najbolji strelac Crvene zvezde na pragu ostanka na Marakani...Ričmond Boaći licenciran je za utakmice na evropskoj sceni, preneo je večeras ''Sportski žurnal''...To je, svakako, još jedan pozitivan signal da strelac 12 superligaških golova iz prolećnog dela sezone možda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.