»Zmajići« otputovali u Bil po prvu pobjedu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Zmajići« otputovali u Bil po prvu pobjedu

SARAJEVO - Mlada fudbalska U-21 reprezentacija BiH otputovala je danas u Bil, gdje sutra protiv domaće selekcije Švajcarske igra treću utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon poraza od Norveške i Kazahstana, izabranici Darka Nestorovića žele upisati prvu pobjedu. Nezadovoljan prethodnim izdanjima "zmajića" selektor je za ovu akciju uvrstio čak deset novih imena, od kojih očekuje da budu na najvišem nivou.

"Neozbiljno je prijetiti jakoj Švajcarskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ali možemo i moramo da pružimo maksimum. Očekujem da se momci pokažu u najboljem svjetlu kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. U prošlom kolu na domaćem terenu iznenadio nas je Kazahstan, pa zašto i mi ne bismo iznenadili Švajcarce. Igrači će biti maksimalno motivisani u nastojanju da ostvare pozitivan rezultat", kazao je Nestorović.

Jedan od debitanata biće i Kemil Festić, koji se nada punom plijenu.

"Super je osjećaj biti među ovim igračima. Nadam se da ćemo donijeti tri boda sa ovog gostovanja. Protivnik jeste kvalitetan, ali očekujem da pružimo kvalitetnu igru i pobijedimo", rekao je Festić.

Susret je na rasporedu u srijedu sa početkom u 18.30.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Zmajići" otputovali u Bil po prvu pobjedu

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Okt.2015

Mlada fudbalska U-21 reprezentacija BiH otputovala jeu Bil, gdje protiv domaće selekcije Švajcarske igra treću utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Nakon poraza od Norveške i Kazahstana, izabranici Darka Nestorovića žele upisati prvu pobjedu. Nezadovoljan prethodnim izdanjima "zmajića"...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.