Zlato za srpske kajakaše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za srpske kajakaše

Srpski kajakaši Nebojša Grujić i Marko Novaković osvojili su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Moskvi, u disciplini kajak dvosed na 200 metara.

To je ukupno četvrta medalja za Srbiju na prvenstvu Evrope, pošto su juče zlatne medalje osvojili Kristina Bedeč (K1, 1.000 metara), kao i srpski dvoesed Milica Starović i Dalma Ružičić Benedek u disciplini kajak 1.000 metara.

Bronzanu medalju osvojili kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić u disciplni 1.000 metara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Grujić i Novaković osvojili zlato na EP u Moskvi

Izvor: RTS, 26.Jun.2016

Nebojša Grujić i Marko Novaković osvojili su zlatnu medalju u disciplini K2 200 metara na Evropskom prvenstvu u Moskvi. Čestitka ministra Udovičića. . .Grujić i Novaković su pobedili rezultatom 31,284 sekundi. Drugo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.