Zlatna patika - Kocić juri Rikardinja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zlatna patika" - Kocić juri Rikardinja! (foto)

Srpski reprezentativac Mladen Kocić ostao je u igri za "zlatnu patike" ali će u završnici šampionata Evrope morati dobrano da se potrudi kako bi dostigao Rikardinjov učinak.

Futsal reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u polufinale Evropskog prvenstva koje se održava u Beogradu, a strelac vodećeg gola u susretu sa Ukrajinom Mladen Kocić ostao je u trci za "zlatnu patiku".

Jasno je da individualna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priznanja nisu u prvom planu reprezentativaca Srbije, ali ne možemo a da ne primetimo da u datom momentu imamo najboljeg golmana turnira i igrača koji se bori za titulu najefikasnijeg pojedinca.

Posle prve dve četvrtfinalne utakmice u borbi za "zlatnu patiku" vodi Portugalac Rikardinjo koji je do sada postigao šest golova. Njegovi konkurenti sada mogu da odahnu jer je Španija eliminisala Portugal i ostavila majstora igre na petoparcu na učinku od šest pogodaka.

Četvorica igrača zaostaju za po dva gola za Rikardinjiom, a među njima se nalazi i naš Mladen Kocić koji je postigao četiri pogotka u dosadašnjem toku šampionata Evrope.

Mađar Zoltan Drot ispao je iz trke jer njegov nacionalni tim nije uspeo da obezbedi plasman u četvrtfinale, pa će najveći konkurenti Cipiju biti Španci Aleks i Mario Rivaljos.

Jasno je da će šanse Mladena Kocića da se domogne "zlatne patike" porasti ukoliko Srbija uspe da se plasira u finale, pa zato Cipiju želimo da sa dva, tri gola u narednoj utakmici pomogne i ekipi i sebi.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.