Zakazan megdan Orlića sa vršnjacima iz Holandije

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazan megdan 'Orlića' sa vršnjacima iz Holandije

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije sastaće se u martu sa Holandijom u prijateljskoj utakmici, saopšteno je danas.

Utakmica će se igrati u Španiji 29. marta, četiri dana nakon kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u gostima protiv Andore.

Selektor Tomislav Sivić najavio je promene u ekipi jer će u isto vreme A reprezentacija igrati prijateljske utakmice protiv Poljske i Estonije.

"O svemu, ipak, kada dodje vreme, a oba meča, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duel sa Holandijom, poslužiće nam za ono što nas očekuje u septembru kada se nastavljaju kvalifikacije našim gostovanjem u Italiji", rekao je Sivić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Mlada srpska selekcija posle pet kola u Grupi dva kvalifikacija zauzima treće mesto, sa dva boda manje od Slovenije, a tri od vodeće Italije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.