Vilmots može da odahne, Azar spreman za Zmajeve

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilmots može da odahne, Azar spreman za "Zmajeve"

Kapiten Belgije se vratio se danas treninzima i po svoj prilici će igarti 1/4 finale Evropskog prvenstva protiv Velsa.

Azar je u utorak i sredu propustio treninge zbog problema sa butnim mišićem, što je predstavljalo veliki porblem za selektora 'Crvenih đavola' Marka Vilmotsa.

Ipak, zdravstveno stanje krilnog napadača Čelsija se popravilo i on je danas trenirao sa ekipom u Bordou, pre nego što ekipa otputuje u njegov Lil, gde će u petak od 21 čas igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Velsa u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Eden Azar je ubedljivoj u pobedi protiv Mađarske u osmini finala (4:0) upisao po gol i asistenciju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mogu li 'Zmajevi' da progutaju 'Đavole'?

Izvor: B92, 01.Jul.2016

Fudbaleri Velsa i Belgije u petak igraju drugo četvrtfinale Evropskog prvenstva u Francuskoj, od 21 sat u Lilu...Vels je završio prvi u grupi B, a potom su u osmini finala eliminisali Severnu Irsku autogolom Mekolija, dok je Belgija bila ubedljiva protiv Mađarske – 4:0...Selektor ’Zmajeva’ Kris...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.