Uručene nagrade najboljima na EP u brzopoteznom šahu

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene nagrade najboljima na EP u brzopoteznom šahu

Najuspešnijim ekipama na Evropskom prvenstvu za mlade u ubrzanom šahu uručene su danas nagrade.

"Novi Sad je poznat kao centar omladinskog sporta i velikih sportskih takmičenja. Veoma mi je drago što smo domaćini i Evropskom prvenstvu za mlade u ubrzanom i brzopoteznom šahu. Ovo je izuzetno uspešna manifestacija, kako u organizacionom smislu, tako i po uspešnosti naših takmičara i Gradska uprava za sport i omladinu će nastaviti da je podržava", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar.

Na 15. Evropskom prvenstvu za mlade u ubrzanom i brzopoteznom šahu učestvovalo je 29 ekipa u tri kategorije.

U kategoriji do 10 godina prvo mesto osvojila je ekipa iz Belorusije, u kategoriji do 14 godina ekipa iz Srbije, a u kategoriji do 18 godina ekipa iz Mađarske. U kategorijama do 10 i do 18 godina, timovi iz Srbije zauzeli su četvrto, odnosno peto mesto.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.