UŽIVO Odbijkašice u borbi za bronzu, Srbija - Turska 25:19

Izvor: Blic, 04.Okt.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Odbijkašice u borbi za bronzu, Srbija - Turska 25:19

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije od 14 časova igra meč za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Holandiji i Belgiji protiv selekcije Turske.

Od starta meča naše odbojkašice su bile u vođstvu. Kontrolisale su igru i rezultat i na drugi tehnički tajm-aut otišle su sa prednošću od 16:13.

Turska je uspela da izjednači na 16:16, ali posle 17:17, naše odbojkašice su vezale dve odlične akcije i povele sa 19:17.

Ta prednost se u finišu prvog seta povećala i na kraju, Stefana Veljković je poentirala za 25:19 i vođstvo u setovima od 1:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice sijaju! Osvojena evropska bronza

Izvor: Mondo, 04.Okt.2015

Najbolje odbojkašice Srbije pobedile Tursku rezultatom 3:0 i osvojile treće mesto na Evropskom šampionatu u Belgiji i Holandiji...Foto: cev.lu..Ženska odbojkaška selekcija Srbije okitila se medaljom! Na Evropskom prvenstvu u Belgiji i Holandiji osvojeno je bronzano odličje...Izabranice selektora...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.