URNEBESNO: Evo kako je selektor Islanda izabrao putnike u Francusku (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Evo kako je selektor Islanda izabrao putnike u Francusku (FOTO)

Island je apsolutni hit Evropskog prvenstva, a pobeda nad Engleskom i plasman u četvrtfinale su sada postali inspiracija za mnoge šale.

Najoriginalniju napravio je tviteraš Džek Oto Kristensen koji je obelodanio kako je država od 332.529 stanovnika izabrala 23 koja će ih odvesti do osam najboljih timova u Evropi. Računica je jasna, pogledajte i sami, verujemo da će vas dobro nasmejati. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
How to pick a winning team #Iceland #ISL #EURO2016 pic.twitter.com/wOep2nFg9s
— Jack Otto Kristensen (@JackOKristensen) June 27, 2016
Takođe, pravi se i veliki broj šali na račun Engleza, a ova je sigurno najbolnija za “ostrvljane”:
It’s always been my favorite team, but #ENG pic.twitter.com/jpZLv0FoKL
— M. Mérida (@dalnemu) June 28, 2016

The post URNEBESNO: Evo kako je selektor Islanda izabrao putnike u Francusku (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ko su heroji sa Islanda: Sterling skuplji od celog tima

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016

Island je hit Evropskog prvenstva. Ova ostrvska država ostvarila je plasman među osam najboljih ekipa na Starom kontinentu bez da u svojim redovima ima bar jednog svetski poznatog fudbalera...Naprotiv, pogledavši tim s kojom je Lars Lagerbek došao u Francusku, lako je zaključiti kako se među njima...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.