Tomašević četvrti na 5.000 metara

Izvor: Akter, 03.Maj.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomašević četvrti na 5.000 metara

Srpski kajakaš Marko Tomašević zauzeo je četvrto mesto u disciplini K-1 na 5.000 metara na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u češkim Račicama

On je trku završio za 20 minuta, 28 sekundi i 230 stotinki, što je 26 sekundi sporije od osvajača zlatne medalje Danca Renea Poulsena.

Drugo mesto zauzeo je Nemac Maks Hof, koji je zaostajao nešto više od sekunde za pobednikom, dok se bronzanim odličjem okitio Belorus Aleh Jurenija sa 20 sekundi zaostatka.

Srpski kajakaši i kajakašice su na Evropskom prvenstvu u Račicama osvojili ukupno sedam meadalja - po jednu zlatnu i srebrnu i čak pet bronzanih.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.