TRIJUMF U MEČU ODLUKE: Rukometašice Srbije plasirale se na Evropsko prvenstvo

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRIJUMF U MEČU ODLUKE: Rukometašice Srbije plasirale se na Evropsko prvenstvo

Iz grupe tri pored naše reprezentacije na EP plasirala se i selekcija Rumunije

Ženska juniorska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Slovačke 28:14 (11:6) i tako se plasirala na Evropsko prvenstvo koje će se održati u Španiji od 23. jula do 02. avgusta ove godine.

Naša selekcija na kvalifikacionom turniru koji je ovog vikenda odigran u Rumuniji odigrala je tri meča, i zabeležila dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pobede u utakmicama sa Slovačkom i Kosovom, i jedan poraz sa Rumunijom.

Vlada Šimičić, trener ženske juniorske reprezentacije Srbije kaže da je ključ pobede bila odbrana.

"Sve čestitke devojkama na fenomenalnoj igri i ogromnom požrtvovanju. Ovo je pobeda za sve one devojke i trenere koji su bili sa ovom generacijom i obećavam da ćemo na EP biti još bolji. Odličnom odbranom od starta meča smo se napunili samopouzdanjem i do samog kraja sigurno kontrolisali utakmicu. Hvala RSS na uslovima i podršci, kao i svima koji su verovali i bili uz nas."

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.