Superkup bez Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superkup bez Ronalda!

Finale Superkupa Evrope neće igrati najbolji fudbaler Real Madrida.

Potvrđeno je od strane Kristijana Ronalda lično, najbolji igrač Real Madrida neće biti u stanju da igra u finalu Superkupa Evrope protiv Sevilje.

"Definitivno ne igram", rekao je Kristijano Ronaldo.

"Vraćam se treninzima Real Madrida 10. avgusta, a Superkup je na programu 9. avgusta", rekao je Ronaldo.

Ronaldo ima problema sa kolenom od trenutka kada je Dimitri Paje startovao na njega na početku finalne utakmice Evropskog prvenstva.

Finale se igra 9. avgusta u Trondhajmu u Norveškoj, sudiće Milorad Mažić.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo obelodanio kada će početi sa treninzima

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2016

Kristijano Ronaldo je potvrdio ono o čemu se spekulisalo - da neće nastupiti u utakmici Superkupa između madridskog Reala i Sevilje, koja se igra 9. avgusta...Zbog povrede ligamenata kolena u finalu Evropskog prvenstva, portugalski fudbaler mora da prođe kroz period oporavka...- Sigurno neću igrati...

Nastavak na Telegraf.rs...

Novi milioni za Ronalda

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2016, 13:00

Kristijano Ronaldo će zbog povrede propustiti sam početak sezone odnosno utakmicu Superkupa Evrope u kojoj će njegov Real igrati proitiv Sevilje...Portugalac je zaradio povredu kolena u finalnom meču Evropskog prvenstva u kom je njegova reprezentacija savladla Francusku pa leto provodi odmarajući...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.