Statistika sa Krađorđa - Andora došla zbog JEDNOG ofsajda! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Statistika sa "Krađorđa" - Andora došla zbog JEDNOG ofsajda! (foto)

Mlada reprezentacija Andore doživela je u sredu ubedljiv poraz na novosadskom "Karađorđu" a ukoliko niste imali prilike da pogledate meč konačan rezultat i statistika biće vam dovoljni da shvatite o kakvoj se utakmici radilo.

Reprezentativci Srbije mlađi od 21 godine ostvarili su u sredu drugi trijumf na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pošto su na novosadskom "Karađorđu" tukli Andoru rezultatom 5:0.

Bio je to drugi trijumf "Orlića" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomenutim rezultatom jer je i pre mesec dana Litvaniji bačena "petarda" u Gornjem Milanovcu.

Koliko su izabranici Tomislava Sivića bili nadmoćni u odnosu na današnjeg rivala govori konačan rezultat utakmice, ali i statistika koja je objavljena na zvaničnom sajtu UEFA.

Priznajemo da reprezentacije poput Andore uglavnom služe za pravljenje gol razlike mada i pored toga deluje nestvarno to što je rival "Orlića" danas ubeležio jedan ofsajd , tri žuta kartona i deset skrivljenih prekršaja.

Stefan Čupić praktično nije imao priliku da pokaže šta ume pošto nije bilo nijednog udarca ka njegovom golu, a Andora je bila toliko inferiorna da nije izvela nijedan korner.

Slika govori više od reči...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mlada reprezentacija - Generacija za peticu

Izvor: Večernje novosti, 08.Okt.2015, 21:05

START silovit za čistu "desetku". Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije zaposeli su čelo tabele kvalifikacione grupe dva za EP u Poljskoj posle drugog kola sa 10 postignutih pogodaka i obe ubedljive pobede sa "petardama" koje su pukle pre mesec dana u mreži Litvanije a zatim u sredu uveče na "Karađorđu"...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.