Srbija sa 56:0 do Evropskog prvenstva

Izvor: B92, 10.Okt.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija sa 56:0 do Evropskog prvenstva

Reprezentacija Srbije u američkom fubalu plasirala se na Evropsko prvenstvo B grupe, ubedljivom pobedom nad Mađarskom.

Srbija je na stadionu Voždovca deklasirala Mađarsku i obezbedila plasman na prvenstvo Evrope koje će sledeće godine biti održano u Italiji.

Prema navodima krovnih organizacija, pored domaćina i našeg tima trebalo bi još da učestvuju Švajcarska i jedna od dve reprezentacije – Rusija ili Izrael.

Pobednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropskog prvenstva B grupe, imaće priliku da u baraž meču sa Danskom ili Švedskom, članovima A grupe evropskih selekcija, uđe u tu elitnu grupu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija - Mađarska 56:0!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2015

Reprezentacija Srbije u američkom fudbalu plasirala se na Evropsko prvenstvo B grupe koje će se igrati u Italiji naredne godine. Naša selekcija je na stadionu Voždovca deklasirala Mađarsku 56:0...Od prvog napada Srbije, koji je pretvoren u tačdaun, videla se razlika u klasi u korist Srbije. Naša...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.