Španskih zaboravljenih 11 - Koliko bi oni mogli na EP? (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španskih "zaboravljenih 11" - Koliko bi oni mogli na EP? (foto)

Visente Del Boske je saopštio spisak putnika za EP, a na njemu nema velikog broja kvalitetnih fudbalera koji su u prethodnom periodu nalazili svoje mesto u dresu reprezentacije.

Reprezentacija Španije će definitivno biti konkurentna u kom god sastavu da se pojavi na Evropskom prvenstvu, to je valjda svima jasno.

Del Boske, selektor Španije, danas je napravio poslednji rez, saopštio je spisak od 23 imena na koje računa, a na njemu nije bilo nekoliko veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalitetnih fudbalera.

Naravno, to je očekivano, nikako nije moglo da bude mesta za sve koji bi u nekoj drugoj reprezentaciji bez problema bili pozvani.

Španska "Marka" se bavila i sastavljanjem tima od igrača koji nisu na spisku Visentea Del Boskea, pa evo kako on izgleda:

Inače, spisak reprezentacije Španije, kao i ostalih reprezentacija koje će igrati na EP, možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.